.

idag har jag varit i helsingborg med johan henrik palka och elina och monterat ner ett kök. lättare sagt än gjort, jag kommer nog ha lite träningvärk imorgon efter allt bärande fram och tillbaka. på vägen hem åkte vi inom max och åt lunch, mmm! 
 
jag var hemma hos mamma igen vid tre och då städade jag undan en del på mitt rum och rensade bland papper och satte in i pärmar som den organisatör jag är. tror jag råkade somna en stund sen innan det var matdags, sovit kanske fyra timmar inatt så är trött!! nu ikväll drog jag fram gamla miniräknaren och tänkte jag skulle repetera lite matematik. kikade på några uppgifter på ett gammal högskoleprov och undrar hur man kan klara det UTAN att använda miniräknare??

.

igår var jag full och idag har jag varit bakis. jag tycker inte det är kul att vara full längre, och definitivt inte att vara bakis heller (men när har det varit det?). eller jo, det är kul att vara full, så länge du vet var har har dina ben och du kan titta rakt fram. men det är inte kul att vara jättefull längre, när man måste fylla i sina minnesluckor dagen efter och få bakfylle-ångest. 
 
jag har någon minneslucka från igår och jag är inte helt hundra på allt jag sagt/gjort men jag tror ändå det är sånt som man lätt kommer över eller som inte nämns direkt. men jag är ändå sur på mig själv för att jag tydligen ännu inte riktigt har lärt mig att jag ska ta det lite lugnt när jag inte ätit ordenligt eller har druckit mer än två - tre öl på ett ganska bra tag. mest ångest har jag över att jag hatar den personen jag kan bli ibland när jag har alkohol i kroppen, att jag ska ta upp/berätta totalt oviktiga (viktiga för mig, oviktiga för andra) saker som jag verkligen borde hålla för mig själv eller prata om i nyktert tillstånd men omdömet faller ju något så fruktansvärt och det känns ju såå ok att berätta för den personen i just den stunden. och tillbaka till minnesluckorna känns det ju ganska jobbigt när man saknar viktiga detaljer om vad man nu berättade och hur mycket man sa.
- så jag måste erkänna att det kanske känns lite jobbigt att gå till jobbet nästa gång. 

.

jag emma anna och hannes var hos emilia i lördags. jag drack några av mina öl som jag och johanna köpte i schweiz, goda! vi åt godaste våffel-kombinationen med kondenserad mjölk (=kola) glass, banan, riven choklad och jordnötter! sedan spelade vi spel, haha det var kul.
jag jobbade ett par timmar i söndags eftermiddag. därefter gick jag och emma hem till emilia där anna redan var och låtsades att det var andra advent. vi drack kaffe, åt lussebullar och tittade på mysteriet på greveholm. jag cyklade hem, duschade och åkte sedan hem till kusin johanna där vi tittade på film och pratade. jag hade lite svårt att sova så jag tittade på johan falk - spelets regler (joel/frank <3333333 så snygg) 
 
i måndags jobbade jag nästa hela dagen. svängde inom johan på väg till pappa där jag åt mat. henrik var också där och sedan kom även pappa (alla "körde förbi") mysigt. åkte sedan hem till pappa och vi tittade på top gun, sedan sov jag där.
 
vart egentligen ledig idag men blev ändå några timmars jobb, money money money. åkte hem till pappa och gjorde kålpudding (blev helt ok!) och diskuterade framtiden. gick ut på en pw med emma som senare slutade med kvällsmat med henne och victor, broccolisoppa och vitlöksbröd, gott! jättekul att hänga/prata mer med victor igen, väldigt längesen! och såklart emma juuue. 
 
imorgon ska jag följa med johanna till ullared och köpa flytta-hemifrån-grejer och sen är det tacos hos anna på kvällen!

.

jag har precis pratat med anna. hon flyttar till england imorgon. är lite avis på vad hon har framför sig, jag hade också velat veta vad jag haft att se framemot liksom. jag har ju lösa planer och sånt jag vill, men jag vet att jag inte kan göra allt och mycket handlar och tid och pengar (sånt jag inte har) sen är problemet också att jag går och väntar på att livet ska komma till mig istället för att själv bara ta beslutet och göra det jag vill! 
 
hur som, jag ser framemot en tripp till cambridge i höst, förhoppningsvis med johanna. sen vill jag åka till london också. och till holland. och dit och dit och ja.. ni ser. jag hade schema t o m imorgon men har fått några timmar till v39 och v40. det är väl bra.

baka baka baka


.

vad gjorde jag i tisdags?

.


.

jag har inte varit helt på topp de senaste dagarna. i onsdags kändes det som alla träffade precis på mina ömma punkter och jag fick verkligen anstränga mig för att inte börja gråta på jobbet. det är mycket som händer och många beslut ska tas som kommer spela stor roll längre fram och jag orkar inte. speciellt när man inte känner att man kan landa någonstans eller att någon tycker dem är bra. vart jag än är, är jag på fel plats. idag blev jag sjukt less på att det kvittar vad fan jag gör, ändå är det mitt fel i slutändan. jag vet att jag inte kan ta emot någon form av uppskattning men ibland kan det kännas skönt att få, om det så bara känns i några sekunder. ikväll struntade jag i allt och åkte med hem till jonna. har skrattat så jag fått kramp i magen och det är skönt att få synas och höras lite. 

.

igår när jag slutade jobbet ringde anna typ precis när jag skulle ringa henne, haha tajming! jag som hade hoppats på att vi skulle hinna ses en gång till innan hon åker till england men tiden går ju så himla fort!!! sen har jag ju på gott och ont fått mer jobb som jag i och för sig inte hade räknat med.
 
hur som, åkte på en hyfsat tidig bio med emma anna och emilia. efter det trotsade vi mezo och åt mat på mogwai istället, väldigt gott! tänkte jag skulle komma i säng i hyffsad tid men icke, conne ringde på skype och vi pratade halva natten (nästan). även emilia anslöt i samtalet efter många om och men (hehe). KUL! 
 
idag orkade jag inte gå upp när klockan ringde, så det blev en sovmorgon idag igen kan man säga. trodde inte jag skulle få ut något av dagen men det fick jag minsann. när jag druckit en kopp te och halsen blivit bättre samt min morgonröst försvunnit ringde jag någa samtal och kollade ett avsnitt weeds. åkte hem till pappa och gjorde en lchf-fläskpannkaka till lunch, bakade kanel- och vanlijbullar och när jag ändå vart i farten gjorde jag en halv sats pizzabullar. klippte gräset hos johan och åkte sedan (efter många u-svängar fram och tillbaka......) ut till pappa med fika där han jobbade. jag hann sedan precis innan det blev mörkt springa en runda (!!!)

livsuppdatering

jobb fram till vecka 39. sen då....? only god knows


europe-trip final part

destination #6 - engelberg
♥♥♥♥♥♥♥

europe-trip part III

destination #4  - wien



destination #4 - bled

europe-trip part II

destination #2 - bryssel
 
destination #3 - würzburg 

europe-trip part I

destination #1 - malta

.

jag som tänkte sätta upp ett eget september-mål (anna inspirerar!) med början denna veckan. men summering är mina två första tänkta gå-/springturer:
1. jag däckade runt 19:00 igår
2. vaknade med sjukt ont i halsen idag 

.

nu är jag hemma från min lilla europe-trip. har haft det hur bra som helst och det känns som jag varit iväg mycket mer än ca 10 dagar för jag har hunnit se och göra så mycket. idag tog jag sovmorgon och klippte sedan gräset hos min bror och hängde där en stund. fikat med emma och emilia hann jag också med innan jag åt mat och åkte hem till pappa. nu ska jag snart sova, jobb 8:00 imorgon! 
 

RSS 2.0