.

är just nu i stockholm. imorgon åker jag till malta och johanna, fan så kul. puss


.

hårfärg

.

fan vad det är varmt 

.

äter frukost i sängen och tittar på tusenbröder. borde städa och tvätta
eller i alla fall gå ut i solen. känner mig trött, orkeslös. 

.

denna veckan har jag minsann haft TVÅ hela lediga dagar, samt en hel eftermiddag! så skönt! i måndags åkte jag och emilia ner till malmö. jag köpte bland annat hårfärg som emilia sen satte i samtidigt som vi tittade på glappet och åt god mat. i tisdags klippte jag gräset hos johan och var ute och gick med emma. sedan åkte jag med mamma till ica maxi och handlade mat. 
 
(black cherry yes) 
 
i onsdags däremot var det full rulle. mötte upp emma på en snabbfika i lund, därefter vidare till helsingborg där jag åkte upp till polishuset och fixade nytt pass och mötte sedan upp kajsa för lunch på mezo och sedan kollade vi lite i affärer. tog tågbuss till klippan där emilia hämtade upp mig och vi åkte hem till cornelia, hungriga som vi var åkte vi till max i hyllinge, köpte mat och sedan hem till conne igår där vi åt och tittade på trailer park boys. haha. emilia skjutsade hem mig till pappa där jag tog jeepen och köpte till västrarp för att hämta pappa bo och henrik. drack lite kaffe och sen SOVA!! men bra dag. 
 
always and forever at mezo

.

pratade med johanna innan ikväll och gud vad jag saknar henne!!! varför vill man så mycket och varför ska allt man vill hända samtidigt??

.

idag har jag för första gången på sex år pratat
med min gamla bff om annat än "affärssnack". 

.

hot babezzz 

.

som ni kanske har sett har inga mindre än mina käraste kusiner från stockholm kommit ner på besök. jag hämtade dem vid tåget i torsdagskväll och har försökt mysa så mycket vi kunnat under tiden jag varit hemma. så typiskt att jag haft hel jobbhelg och massa annat planerat under dessa dagarna de är nere, men jag har haft kul även då. 
 
jag har firat pappas födelsedag och alla tyckte om maten och tårtan jag gjorde. träffat gamla kompisar jag inte sett på i alla fall ett år (!!!) och jobbat alla dagar förutom idag då jag varit ledig! vaknade tidigt och tittade på film och sen gjorde jag ewelyn och hanna pannkakor till sen lunch och tittade på satc. jag somnade en stund och åkte  därefter hem till pappa och sen ikväll har jag umgåtts med johanna och elise. väldigt trevligt och synd att vi inte har gjort det tidigare. sen lär det inte hända på mer än ett år eftersom elise åker till usa som aupair om bara någon vecka. 
 
nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen! godnatt

RSS 2.0