.

kul med finbesök

godnatt från oss


.

gud vad varmt det varit idag!! men skönt, ska ej klaga! jag slutade jobbet vid fyra och hann ligga ett litet tag i solen innan jag gjorde halloumi-pytt till kvällsmat. sedan har jag varit hos pappa en sväng, borstat fyra kilo potatis, pratat med moster och varit ute och gått med emilia. nu måste jag sova så jag orkar upp ca 7:00 imorgon. ska hinna med en del förberedelser inför pappas födelsedag innan jag har frukost-dejt med sandra och angelica!

.

nu har jag fått höra fyra olika alternativ till att polisens hittegods-skit ska ha öppet. och varje gång jag ringt har de såklart aldrig varit rätt. jävligt_irriterad_tjej_92

.

pw nu!!!

.

igår drog jag ut med emilia och cornelia. jag har inte varit ute i helsingborg på evigheter, julas senast skulle jag tro? hur som, helsingborg är fortfarande helsingborg men vi hade kul i alla fall. mindre kul var det när vi hoppade ur taxin hem och jag inser att jag glömt/tappat min korthållare i bilen. FAN. såklart har jag alla mina viktiga kort där. så nu kommer jag genomgå den jobbiga proceduren med att beställa nya kort och lära mig nya koder. jobbigast kommer nog mitt swedbank-kort vara för där har jag haft samma kod sen jag först fick eget kontokort plus att den har anknytning till en person som betydde väldigt mycket för mig förr. men, jag har mig själv att skylla. fastän jag inte var så full.

.

saknar igen. jävla skit.

.

idag har jag suttit i telefonkö för att komma fram och få reda på att det är inte detta numret jag ska ringa, ringt vidare och därigen fått reda på att det är inte hit jag ska ringa trots att jag fått hänvisningar från personen jag först pratade med. ringde nytt nummer, förmodligen det rätta, eftersom det ej var någon som svarade, sände istället iväg x antal mejl i hopp om att få svar inom en snar framtid (typ imorgon). 
 
jag har också äntligen samlat ihop mestadels av mina utspridda pengar här på rummet och satt in dem på banken. snabbt och smidigt! åkte hem till pappa efter besöket på banken och har myst med lillasyster. vi bakade äppelkaka och frida berättade att hon "ska skaffa man när jag är 19". 
 

.

emma anna kajsa och emilia var här och grillade igår. jättegott och jag blev svinmätt! hannes kom även förbi och det var kul att träffa honom! kajsa sov över och vi hade långfrukost idag innan jag skjutsade hem henne. svängde inom pappa på vägen hem och drack kaffe och planerade hans födelsedag lite. 
 
hade tänkt göra något idag men kände inte samma ork så har städat/rensat/ändrat om lite på mitt rum. har slängt saker jag inte trodde jag skulle kunna slänga. är specialist på att spara saker jag "kanske kommer att behöva" plus att jag inte tycker om att slänga saker jag fått av vissa personer som jag vet jag aldrig kommer använda men spara dem ändå. eller typ minnen, saker som får mig att påminas om sånt jag varit med om. ibland måste man slänga sånt, rensa ut lite. det är jobbigt nu men det kommer nog kännas bra om ett tag. 

.

jag har gjort i ordning mina grillspett och nu väntar jag bara på
tjejerna så vi kan grilla, dricka öl och skvallra lite. 
 
och just det, igår klippte emilia ca 1,5 dm på mitt hår och
idag fick jag martiniglas av lars, snäll chef jag har!

.

nu är jag en sån som inte kan slita sig från jobbet trots sin lediga dag. 
men ska bara dit nån timme och fixa lite. det kommer bli fint sen hihi.

.

guuud känns som jag knappt har tid att bara vara längre. klagar inte, fast ändå lite. jag och johanna försov oss nästan till jobbet i fredags, jag hade rätt kort stubin hela dagen och var irriterad. packade snabbt och körde sedan alldeles för fort upp till småland. fick några glada ansikten när jag kom upp, alltid kul.
 
hade riktigt trevligt med god mat och dans på stolar i lördags. i söndags var jag rätt bakis och tror jag körde hem lite för tidigt. när jag väl kom hem i alla fall ville jag inget annat än att ligga i sängen och äta pizza. men nej, fastän jag ligger halvnaken i sängen blir jag medtvingad till helsingborg. drack lite öl, åt lite nachos och tog en liten promenad och köpte sedan glass på mcdrive. det var rätt mysigt ändå. 
 
sovit jättedåligt i natt på grund av alla tusen knott-bett jag fått på kroppen. har inte kunnat låta bli att klia, hoppas på bättre sömn i natt så jag orkar jobba imorgon. 
 

.

idag har jag varit ledig! börjde med en timmes pw imorse och sen har jag varit i helsingborg och hjälpt pappa med en sak. sen jag kom hem har jag mest chillat på soffan och tittat på true blood. mmm vad eric aka alexander skarsgård är snygg. snart ska jag göra lasagne för johanna kommer hit när hon slutat jobbet! 

.

jag tog en välbehövd sovmorgon idag. igår efter jobbet var jag i arild och lämnade lite grejer och var på väg att svänga ner om till havet för det var så fint. körde istället till ängeholm och skulle kolla lite på skor, men fann inga så körde hem till emma. jag hon och ida tvättade deras bilar och åt halloumipytt, jättegott!!! sedan kom emilia också förbi!! 
 
nu ska jag gå och göra frukost och känna på vädret. ser fint ut, dock börjar jag jobba klockan elva till åtta ikväll. 

.

nu ska jag titta på film med två vänner

RSS 2.0