.

dricker ett glas vin såhär en fredagkväll efter jobbet #enjoylife

.

äter morfars jordgubbar och grädde!

.

jag åkte till göteborg i söndags (förra veckan). möttes upp av anna (!!!!) och carro. vi åt lunch och därefter vinkade vi av carro som skulle åka hem igen. jag och anna åkte hem till lägenheten där vi skulle bo och mös. på kvällen var vi på kaninfest! (= personalfest för lisebergs-folk) sjukt kul!! fick även då träffa lotten och janina som vi bodde med. jättenice ställe och vi dansade tills vi inte orkade stå på benen innan vi drog hem, hade högläsning och stupade i säng. 
 
vi gjorde scones till frukost-lunch och när janina drog till jobbet gick jag lotten och anna och köpte en iphone till lotten och åkte sedan till liseberg. jag åkte kanonen!!!! och eftersom lotten jobbar där fick jag åka gratis överallt (score!) och anna hade vip-åkband för att hon jobbar på grönan. 
 
i tisdags åt vi god frukost på ett mysigt café tillsammans med typ tio andra (mestadels lisebergsfolk of course) därefter gick vi en sväng på stan och sedan åkte vi hem och chillade och på kvällen åkte jag och anna ner till skåne hem till mig!! 
 
jättekul att ha anna här hemma på besök! vi tog mest det lungt. hade jättefint väder både onsdag och torsdag så vi solade, passade frida, hälsade på hos pappa och johan. johanna kom i torsdags med en massiv frukost! på eftermiddagen åkte en sväng till väla, besökte systemet och handlade mat på maxi. på kvällen grillade vi och lagade mat till hela familjen plus att inger och gösta kom ner. 
 
midsommar!! jättekul att även där träffa alla igen. bästa var ju nästan att få träffa johanna igen! åt midsommarlunch och snapsade (jag fick piratens besk, örk) jag som inte äter sill kunde nästan inte motstå mikkos skärgårdsill, rätt gott faktiskt, i alla fall "såsen". på kvällen när det sprack upp gick vi ner till dagshög till vattnet och badade/kände på vattnet. grillade och åt ännu mer god mat på kvällen. 
 
dagen efter åt vi jordgubbar till frukost och spelade yatzy. hälften drog iväg på utflykt och vi andra cyklade ner till hamnen för att bada och äta lunch. anna skulle hem till linköping så vi åkte framåt kvällen. johanna följde också med för hon skulle upp till jönköping när anna ändå hade vägarna förbi. alltså har nu även mamma fått träffa johanna eftersom vi mötte upp varandra halvvägs. 
 
jag åkte nästan direkt hem till johanna när jag kommit hem från torekov och sov där. i söndags fikade vi med marie och thomas innan jag åkte hem, duschade och åkte vidare på födelsedagstårta och kaffe hemma hos anna!
 
summan av kardemumman så har haft en sjukt bra vecka. men ändå får jag en klump i magen när jag tänker att den redan är över.  

.

i torsdags var jag på fridas skolavslutning, min duktiga lillasyster. det var kul att vara med. först samlades vi i deras klassrum, sen dans och sång i idrottshallen och därefter fika i matsalen där jag och pappa sedan fick åka vidare för vi skulle jobba. missade tyvärr (med betoning på tyvärr) kyrk-besöket. blev lite stressigt och jag kom femton min för sent till jobbet.

jag jobbade hela dagen i fredags och när jag slutade vid 19 skyndade jag mig hem och bytade om och sedan hem till michelle där det vankades födelsedagsfirande för henne och emilia. jätteroligt!!! kom i säng vid fyra och sov till efter tolv (!!! när gjorde jag det senast???) blev inte mycket till dag utan jag har städat på mitt rum och träffat kusin som kommit hem från sin semester! nu har vi gäster har ikväll, kevin fyller ju år nästa vecka, så nu ska jag gå och vara social igen.

.

idag har jag varit och handlat mat till kevins födelsedagsfirande och blommor till pappa. hann inte mycket mer för jag blev ombedd att komma tidigare till jobbet. vet inte vad det varit med mig idag, men typ de två första timmarna på jobbet var hur roliga som helst, säkerligen för att jag "hängde" med elise och henrik, jag kunde inte sluta skratta. var förmodligen för att jag sovit dåligt inatt, men fnitter-maja nr1 = moi!

.

- jag och emma åt på mezo och tittade på moonrise kingdom på bio, mysigt!!
- i söndags klippte jag gräs och hängde med cornelia michelle och emilia, jättekul att träffa dem alla igen.
- jobbade typ hela dagen i måndags, klippte gräs igen efter jobbet, drack kaffe hos pappa och tittade sedan på andra halvleken i sverige-matchen hos morfar och marianne och åt glass
- idag har jag jobbat hela dagen och varit ute och gått en runda med mamma och kevin. nu har jag fikat på sommarlovstårta och orkar inte göra något annat än att typ gå och lägga mig.
och just det, bloggar ju från inget annat än min nya mac! ohyes!!!!!

.

full rulle i torsdags! var barnpassare till båda småsyskonen kan man säga. tog sovmorgon och åkte sedan hem till pappa där jag drack kaffe med bo innan klockan helt plötsligt var tjugo i tolv och jag skulle hämta frida i skolan tolv! stressad eftersom jag inte ville komma försent och såklart är det massa slöfockar på vägarna och omöjligt att köra om!!! men jag hann! vi fixade lunch och fika och tog sedan jeepen ut till pappa henrik och bo i stehag och fikade på åkern. åkte hem och hämtade kevin i skolan och vidare till klippan för att uträtta en del ärenden samt att han skulle till frisören. jag som bl a skulle in på systemet har såklart åkt ifrån mitt körkort och mina kontokort (tur att jag fått cash av mamma). när vi var klara där skyndade jag hem och lämnade kevin, bytade om, hem till pappa igen och hämta fridas skolsaker och sedan vidare till åsljunga för att lämna henne hos marita. jag körde sedan hem till angelika och mös lite och sedan var vi ute på en pw i sisådär 2 timmar med ac och emma. hem och byta bil hos pappa och sedan hem till mamma och sooova! trött_tjej

igår jobbade jag på förmiddagen och stressad sedan hem för att byta om och åka in till student-utsläppet i klippan. så trist väder!! (och sjukt dåligt med det nya sättet att släppa ut studenterna på) men de vart glada allihopa och så ska det ju vara! åkte hem och bytade om för jag hade hunnit bli blöt och sedan åkte jag hem till filippa och åt god mat. därefter vidare till johanna och åt ännu mer god mat. trevlig kväll och fastän jag vart lite sugen på att dra ut då jag insåg att man skulle förmodligen träffa en del gamla kompisar valde jag att stanna hemma och titta på film istället och må hyffsat idag! #braval

tittade klart på filmen och åt frukost i sängen idag. pratat med anna och tänkt att jag borde städa då mitt rum ser ut som en bombnedslag (!!!) men istället åkte jag hem till johan en stund och åt sedan lunch hos pappa. nu har jag duschat och ikväll ska jag hänga med emma!

.

i söndags packade jag ihop mitt och lämnade kalmar. är glad att jag hade conne med i bilen annars hade det nog varit väldigt jobbigt. under de dagarna jag varit hemma har jag jobbat, träffat familjen och några kompisar. jag har haft en hemsk huvudvärk mer eller mindre hela dagen, tidigare kändes det som en jobbig bakfylla men nu är det bara en sjukt jobbig huvudvärk, därför ska jag gå och borsta tänderna och hoppa i säng. imorgon ska jag träffa lillasyster!!

.

sista tentan i fredags, som senare ledde till utgång och säga hejdå till en del av kompisarna. trist, men man lär förhoppningsvis se en del av dem igen! jag och anna sov hos johanna och efter frukosten idag åkte jag och johanna till sopsorteringen och sen har det mest varit storstäd och packning. jag är väl typ klar med allt nu, bara det sista som jag kommer använda som ska ner imorgon och sen ska allt packas ut i bilen.

ikväll ska jag ut och äta med anna och hennes föräldrar och förhoppningsvis johan och johanna. förutom morots- och melonbitar till frukost har jag bara ätit två knäcke idag, hungrig_tjej.

RSS 2.0